zaterdag 17 dec
Lichtjestocht Sint Anthonis Sint Anthonis
Van:
zaterdag 17 dec 2022
18:15
Tot:
zaterdag 17 dec 2022
21:00
Sint Anthonis

Lichtjestocht Sint Anthonis

Deze gebeurtenis is al voorbij. Bekijk »hier de actuele agenda.

Stel je voor...het is donker, je bent warm ingepakt en kijkt voor je uit. Je ziet zover je kunt kijken lichtjes op de grond. Magisch. Je volgt de lichtjes en bent benieuwd waar je uitkomt. Het kerstverhaal begint.

Deze ‘stel je voor’ wordt werkelijkheid op zaterdag 17 december. Dan vindt de Lichtjestocht Sint Anthonis en Ledeacker plaats. Een magische lichtjestocht met onderweg het klassieke kerstverhaal. Georganiseerd voor kinderen en volwassenen, jong en oud. Onderweg word je verrast door zang, theater en dans waarbij het kerstverhaal tot leven komt. De organisatie werkt samen met verenigingen en bewoners uit Sint Anthonis en Ledeacker en wil ‘samen zijn’, ‘warmte’ en ‘in beweging’ bij elkaar brengen.

De wandeling van 2,5 km wordt uitgezet in Sint Anthonis. De Lichtjestocht start bij de speeltuin op het Hanenspoor en eindigt bij de kerststal op de Brink. Je hoeft alleen maar de lichtjes te volgen om de juiste weg te vinden. Starten doe je tussen 17.30 en 19.00 uur en aanmelden is niet nodig. Op kindertempo ben je ongeveer een uur aan het wandelen. Deelname aan de Lichtjestocht is gratis. Een vrijwillige bijdrage is natuurlijk heel welkom en zorgt voor continuïteit van de Lichtjestocht in 2023. Parkeren doe je bij het MFA maar we hopen dat zoveel mogelijk mensen te voet of op de fiets komen.

Actuele informatie staat op de Facebook-pagina:
https://www.facebook.com/Lichtjestocht

De organisatie heeft er ontzettend veel zin en hoopt dat er heel veel inwoners meewandelen. Volg de FB-pagina en zet 17 december alvast in je agenda. Het wordt magisch: beloofd!


Bekijk op kaart