Platform Gehandicapten Sint Anthonis

PGSA verlengt actieperiode “Iedereen doet mee”
29 Oktober 2020
De actieperiode van “Bij ons doet iedereen mee”” is verlengd. De actie van het PGSA waarin gevraagd wordt om mee te denken hoe we kunnen zorgen dat ook iedereen met een beperking mee kan doen in onze lokale samenleving.
In de nationale week van de Toegankelijkheid van 5 tot en met 9 oktober vroeg het PGSA speciale aandacht hiervoor.
Door alle Corona-perikelen lukte het niet om deze actie als gepland uit te voeren en ook niet binnen de gestelde tijd.
Intussen zijn er duizenden armbandjes en flyers uitgedeeld. Mede door de hulp van alle scholen en de KBO’s binnen onze gemeente hebben we zowel oud als jong kunnen bereiken. Op deze flyers staat een oproep om met een idee of verbeterpunt te komen hoe we onze leefomgeving zo kunnen maken dat ook iemand met een beperking gewoon mee kan doen. Intussen hebben we al veel goede ideeën binnen gekregen.
Vanwege de uitloop van de periode waarin de flyers verspreid werden hebben we besloten de inlevertermijn te verruimen.
Tot en met 13 november bestaat de mogelijkheid uw idee in te leveren in de speciale bus in de hal van het gemeentehuis. Heeft u de flyer niet meer? Op onze site www.pgsa.nl staat een exemplaar wat u kunt downloaden. Een briefje met uw idee of verbeterpunt voorzien van uw naam en telefoonnummer mag natuurlijk ook. En wie in deze corona-tijd liever zo min mogelijk in openbare gebouwen komt: je kunt je flyer of briefje ook mailen naar: secretariaat@pgsa.nl
Wij hopen op veel suggesties voor verbeterpunten
Bovendien: er zijn leuke prijzen te verdienen met uw idee of verbeterpunt!
Contactgegevens
Platform Gehandicapten Sint Anthonis
Randweg 123
5845CX Sint Anthonis

Geadopteerd door: