zaterdag 12 okt
Jubilarissenconcert in Haps Zalencentrum de Posthoorn Haps
Van:
zaterdag 12 okt 2019
20:00
Tot:
zaterdag 12 okt 2019
23:00
Zalencentrum de Posthoorn Haps

Jubilarissenconcert in Haps

Deze gebeurtenis is al voorbij. Bekijk »hier de actuele agenda.

Zaterdagavond 12 oktober organiseert muziekvereniging Juliana haar jaarlijkse Jubilarissenconcert. Dit jaar worden er 2 leden gehuldigd. De eerste jubilaris is dhr. Jan van Hoof. Jan viert zijn 25-jarig lidmaatschap van de Hapse muziekvereniging. De tweede jubilaris is Marjo van der Locht. Marjo is al 50 jaar actief in de Cuijkse muziekwereld en viert haar gouden muziekjubileum.
LPM 30+ en Muziekvereniging Vicinia te gast.
Naast de huldiging van de jubilarissen treedt ook het bijzondere LPM 30+ orkest op. In 2016 jaar startte Juliana zeer succesvol met project Let's Play Music 30+ op. Dit project leverde ruim 25 nieuwe muzikanten die op latere leeftijd zijn begonnen met het bespelen van een instrument. op voor de muziekvereniging. Ondertussen is de 3e lichting al van start gegaan en bestaat het orkest uit ruim 35 leden. De dirigente van het LPM orkest is de gouden jubilaris van Juliana: Mevrouw Marjo van der Locht. Naast het LPM 30+ orkest is muziekvereniging Vicinia uit het Cuijkse kerkdorp Vianen te gast. Muziekvereniging Vicinia uit Vianen is opgericht op 11 januari 1988. Sinds de oprichting is de vereniging uitgegroeid tot een volwaardig muziekgezelschap, dat zich meerdere malen per jaar aan de gemeenschap presenteert tijdens concerten, serenades en andere optredens. Muziekvereniging Vicinia maakt eigentijdse muziek in een harmonische setting op een niveau dat bij de vereniging past, onder leiding van dirigent Frank van Hassel.

Uiteraard treedt Muziekvereniging Juliana met haar orkest en slagwerkgroep ook acte de préséance. Beiden onderdelen staan onder leiding van dhr. John Derks. Het is een mooi jaar voor de slagwerkgroep want ze bestaan dit jaar 60 jaar! De avond vindt plaats in zalencentrum de Posthoorn, de toegang is gratis en start om 20.00 uur. De jubilarissen worden gehuldigd door dhr. Jos Verbeeten, vicevoorzitter van de Brabantse Bond voor Muziekgezelschappen.
Meer info op www.mvjuliana.nl en via haar facebookpagina: www.facebook.com/muziekverenigingjuliana


Bekijk op kaart